Why doesnt my scheduled reporting work?

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Email set up and tested
Reports can be emailed manually from Aerohive Manager
But they wont email automatically as scheduled.
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Eastman Rivai

Eastman Rivai, Official Rep

  • 146 Posts
  • 17 Reply Likes
Boileau,

Can you please check if the report schedule actualy runs? You may check this under monitor>events menu.

Thank you,
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello
           There are no events for the scheduled report so I guess not.

Thanks
Photo of Eastman Rivai

Eastman Rivai, Official Rep

  • 146 Posts
  • 17 Reply Likes
It seems that you need to check your report schedule configuration. What reports do you enable? Could you please share your report schedule screen shot with us?

Thank you
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
As requested here is the schedule for 1 report that doesn't work. All Applications by Usage.

I have tried having all the reports in 1 that I want and also have them separately and still get the same issue.

Reports I am attempting to schedule are: 
Applications by Usage
Top 20 Clients by App
Top 10 Clients by Usage
SSIDs Bandwidth Usage Over Time

Photo of Travis Kaufman

Travis Kaufman, Champ

  • 113 Posts
  • 30 Reply Likes
Hive Manager On-Line or On Premise?  Also- do you happen to have default NTP Settings, or your own NTP Server input? 
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Hive Manager On-Line and default NTP with my time-zone set
Photo of Travis Kaufman

Travis Kaufman, Champ

  • 113 Posts
  • 30 Reply Likes
Can you test by only allowing 1 Report?  Wonder if its timing out running multiple reports. 
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I have disabled the schedule for the other 3 reports and will get back to you within 24 hours.

Thanks
Photo of Travis Kaufman

Travis Kaufman, Champ

  • 113 Posts
  • 30 Reply Likes
Ok thanks
Photo of Eastman Rivai

Eastman Rivai, Official Rep

  • 146 Posts
  • 17 Reply Likes
Hi there,

I think I directed you to the wrong menu. You should check it under audit log.
http://prntscr.com/588rwu

My report seems to run fine. If you can see that the report runs on the audit log, the issue may be on the mail server.

in order to rule out this issue, you may use Hive Manager as the mail server.

http://prntscr.com/588tmj

Please try this and let us know. Thank you.
Photo of Boileau

Boileau

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I have checked events and also the audit log and the report has not run. I have changed to the local host for emails and will get back to you next week as today is Friday for me.

Thanks again.