Unknown in Client Vlan column for Client Session report

  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Kindly please advise on the "unknown" for Client Vlan column in the client session report.

Thanks
Photo of Mohd Hafiz

Mohd Hafiz

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Mike Kouri

Mike Kouri, Official Rep

  • 1030 Posts
  • 271 Reply Likes
Mohd,
It appears that no one has ventured to answer your question because there was insufficient context. Could you elaborate, and possibly even attach a screen-shot?
Photo of Mohd Hafiz

Mohd Hafiz

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
Sorry for the insufficient info. i'm generated the report in hivemanager using default client session template and see there is a lot of "unknown" value in the Client Vlan column after im exported the report. And the other column also giving the wrong information. Anyone can help to explain this matter and also how this report sort the information from up down.

Sorry for my bad english..
Photo of Mohd Hafiz

Mohd Hafiz

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
Here is the screenshoot for the perusal
Photo of Mohd Hafiz

Mohd Hafiz

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
Anyone can help to explain this matter?
Photo of Tash Hepting

Tash Hepting

  • 55 Posts
  • 29 Reply Likes
Mohd,

I'm not sure what's going on. I have seem something similar in the past, but the clients listed as "unknown" were having authentication failures and that seemed to be why it was listed as "unknown".

* What version of Hivemanager and HiveOS are you using?
* Do the clients seem to be working normally while they are in this unknown state?
* If there is a working client, you could SSH to the AP that client is connected to and do a "show stations" to see if the client is listed with the correct VLAN. That would at least tell us if the trouble is in HiveManager or HiveOS.

Regards,
Tash
Photo of Mohd Hafiz

Mohd Hafiz

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks Tash for the info. Pertaining to your previous questions, my hivemanager currently running a 5.1r4 and HiveOS running on 5.1r3a.0964. Im not sure about the client experience due to the AP now is not operate anymore, however from the tabulation we can see that there is value in the Client Uplink time even for the "unknown" Vlan session.
Photo of Tash Hepting

Tash Hepting

  • 55 Posts
  • 29 Reply Likes
Mohd,

This is not expected behavior. If it keeps occurring you can try to upgrade HiveOS and HiveManager to 5.1r5 to see if that addresses it, otherwise I would suggest opening a ticket with our support organization.

Regards,
Tash