Unable to upload a new configuration to AP 121

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
Hello,
I have a HiveAP 121 evaluation device that I cannot upload any configuration changes to. Every time I try I get an "Aborted" Update Status. The error codes are as follows:

Upload Configuration: Unknown Error while generate configuration file.
Update User Database: The upload operation was aborted because a previous process failed.

Any help would be great.

Thanks,

Ed
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Are you using HiveManager Online or HiveManager on premise? 
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
HiveManager Online
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Are you using a firewall in front of your AP which blocks outgoing connections?
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
What HiveManager Online Version do you use and what on your AP?
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
HiveManager must have an newer release than the AP!
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm using Hivemanager Express 6.1r5.  The AP has version 6.1r3, and no, there is not a firewall in front of the AP.
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Can you post your configuration here!
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes

Sorry, I'm new to this device.  Is there a way to post in a text document?

Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Simply make a screenshot and post it here!
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
There's a total of 13 screenshots.  So here goes.
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
You have selected MDM Enrollment, but no entry behind that.
Can you try to deselect MDM Enrollment!
Photo of David Simon

David Simon

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Success?
Photo of Ed

Ed

  • 19 Posts
  • 0 Reply Likes

I can upload now, but I received a warning that it reverted to an earlier configuration after it rebooted.  I'm trying it again.  I also had these alarms: