SR2024P 6.1r6 not powering devices correctly

  • 1
  • Question
  • Updated 4 years ago
  • Answered
  • (Edited)
WIth release 6.1r3 all devices where powered correctly. just after upgrade to 6.1r6 for our SR2024P switch port show failed to power devices in monitoring. this status is independent of any specific power mode, all modes have been tested.
Photo of sbx

sbx

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 1
Photo of Daniel

Daniel

  • 14 Posts
  • 4 Reply Likes
Could you please open a case so we could take a look, or you reverted to 6.1r3?

I'm fresh out of ideas of what could be going on.

Thanks,
Daniel.
Photo of Jason Zhou

Jason Zhou

  • 18 Posts
  • 13 Reply Likes
Hi. sbx, Could you please help check whether every port is enabled, I see some of the ports are disabled, and what type of devices you connected to this SR2024? 
Photo of Jason Zhou

Jason Zhou

  • 18 Posts
  • 13 Reply Likes
and Have you checked whether the connected devices still powered or not? Thanks!
Photo of sbx

sbx

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes
Devices vary between APS (121/230/330) and VoIP Devices. We have reverted switches to 6.1r3 which works fine, and the problem also persists across various switches and 6.1r6
Photo of Jason Zhou

Jason Zhou

  • 18 Posts
  • 13 Reply Likes
Do you happen to have other aerohive SR switch model, SR2124P, SR2148P? Did these model have the same issue? and you can try reset the pse while this happen.
Photo of sbx

sbx

  • 28 Posts
  • 0 Reply Likes
testet it on different SR2024P didn't test it on the other models, but i also believer SR2148P only has 6.1r4 will test reset pse
(Edited)