IP Policies - This operation is invalid

  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
I have an interesting issue with a 6.1r1 HMOL.

To reproduce the issue:

1. Click Configuration -> Advanced Configuration -> Security Policies -> IP Policies
2. Click on the "New" button
3. Click on the "+" button to add a rule
4. In the "Service" drop down menu select "Application Services"

Instead of a list of application services appearing in the window you get a "This operation is invalid" error:



At step four if you had selected "Network Services" the "Select Services" window would have appeared correctly.

Has anybody else seen this issue?
Photo of Crowdie

Crowdie, Champ

  • 972 Posts
  • 272 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Brian Ambler

Brian Ambler

  • 245 Posts
  • 126 Reply Likes
HI Crowdie,

I'll need to look into this a bit deeper, but I just tried this on one of my 6.1r1 accounts and it pulled up the "Select Applications" window as intended. I'll try a few different accounts and let you know what I find.
Photo of Crowdie

Crowdie, Champ

  • 972 Posts
  • 272 Reply Likes
Brian,

Thinking that it might just be a corrupt configuration I erased the database and logged into the "factory default" HMOL. I went straight to the IP Policies and had exactly the same issue.
Photo of Andrew Garcia

Andrew Garcia, Official Rep

  • 368 Posts
  • 120 Reply Likes
Hey Crowdie,

Can you open a support ticket for this issue so we can start tracking it? I've seen the same behavior before but have had a tough time reproducing.