AP130's mysterious reboot overnight

  • 2
  • Question
  • Updated 8 months ago
At 2:46 EST this morning, I got the following email:

HiveManager NG Email Notification

AP CONNECTION STATUS HAS CHANGED

Hostname : AH-697d70-MYLOCATION Location: One Building|First Floor



I received 3 of these messages, which included all 6 of my AP130's.

As far as I know, we had no power outages in town last night.

Does anyone know what might have happened here? Do these things just reboot themselves from time to time? I've had them many months, and this has never happened before.

Looking at the Dashboard and Monitor, everything looks OK otherwise now. Is there a way to dig deeper into this, to see what happened? Could this have happened because they are on the "Cloud Server"?

Thank you.
Photo of HoldinOn

HoldinOn

  • 42 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 months ago

  • 2
Photo of Nick Lowe

Nick Lowe, Official Rep

  • 2491 Posts
  • 451 Reply Likes

Hi,

What do you see from:

show version detail

show system _reboot-info

Thanks,

Nick
Photo of HoldinOn

HoldinOn

  • 42 Posts
  • 0 Reply Likes
Aerohive Networks, Inc.
Copyright (c) 2006-2017
AH-665fc0-ABCD#show version detail
Aerohive Networks, Inc.
Copyright (c) 2006-2017

Running image:      Current version

Current version:    HiveOS 6.5r8b build-179369
Build host:         ci307
Build time:         Sat Oct 28 04:20:54 UTC 2017
Build by:           build
Build cookie:       1710272120-179369

Backup version:     HiveOS 6.5r8a
Build time:         Tue Oct 17 05:52:17 UTC 2017

Load after reboot:  Current version

Platform:           AP130
Bootloader ver:     v0.0.2.f
TPM ver:            v1.2.66.4
Uptime:             0 weeks, 0 days, 19 hours, 49 minutes, 11 seconds

AH-665fc0-ABCD#
AH-665fc0-ABCD#
AH-665fc0-ABCD#
AH-665fc0-ABCD#

AH-665fc0-ABCD#show system_reboot-info
                    ^-- unknown keyword or invalid input

AH-665fc0-ABCD#show system_reboot
                    ^-- unknown keyword or invalid input

AH-665fc0-ABCD#
Photo of Rob Pritchard

Rob Pritchard

  • 86 Posts
  • 8 Reply Likes
You need to put a space after "system" and before the underscore.  Had to figure that on my own as well after trying it. :-)
Photo of HoldinOn

HoldinOn

  • 42 Posts
  • 0 Reply Likes
Last login: Fri Nov 17 10:34:10 2017 from (my IP ADDR)
Aerohive Networks, Inc.
Copyright (c) 2006-2017
AH-665fc0-ABCD#

AH-665fc0-ABCD#show system _reboot-info
reboot cause: user reboot
reboot time: 2017-11-16_14-47-07

AH-665fc0-ABCD#
AH-665fc0-ABCD#
Photo of HoldinOn

HoldinOn

  • 42 Posts
  • 0 Reply Likes
Where do I access that using the web interface?
Photo of Per Borup

Per Borup

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
I got the same aleert , i think it comes when a new ng release comes out... i got at least 8 message
Photo of HoldinOn

HoldinOn

  • 42 Posts
  • 0 Reply Likes
I'm pretty sure we've had other "NG Releases" over the past couple months, and I never got alerts until now. Some of these devices have been here over a year, and I've never had this before today.
(Edited)