AP130 Upload Application Signature fails

  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
Hi folks,

I have recently set up a new site with 8 ap130's.
When the devices are communicating to the HMOL everything seems to work fine. 
Device updates work fine, all communication seems to be good.

However, periodically there is an error in the "Device update results" section for all 8 access points. 

"Upload Application Signature" with the little red cross and the error message:
"An error occured when executing the following CLI command: save signature-file scp://*omitted@omitted*:/hivemanager/downloads/home/signature/ap230_all_plugins_4x.tar.gz. Unknown error encountered during signature update"

If anyone has any clues or advice to help that would be greatly appreciated.
one thing that stands out in the error is the ap230_all_plugins as I am using ap130 devices. 
Photo of Boe Brown

Boe Brown

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 2 years ago

  • 1
Photo of Boe Brown

Boe Brown

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Scratch that - This is resolved.

Issue identified: Firewall blocking port 22 outbound. 
Fix: open port 22 outbound with AP's as source.
Photo of Nick Lowe

Nick Lowe, Official Rep

  • 2491 Posts
  • 451 Reply Likes
Furthermore, if you update these AP130s to HiveOS 6.5r3, the APs should keep themselves updated from an L7 signature perspective. (This isn't available in HiveOS 6.6r2 and will be forthcoming in a future feature release.)
(Edited)
Photo of Boe Brown

Boe Brown

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you for the heads up.
I will upgrade to 6.5r3 shortly.